Uutiset

JUHLAVUODEN VAUHTIAJOILLE KANSAINVÄLISIÄ ARTISTEJA


04.04.
JUHLAVUODEN VAUHTIAJOILLE KANSAINVÄLISIÄ ARTISTEJA

Ensi kesänä 20 vuotta täyttävä Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi tänään loput historiansa komeimmasta esiintyjäkaartista. Tapahtuman kautta aikain suurimmalla festivaalialueella nähdään luonnollisesti myös kotimaan kovimmat kärkinimet. 

 

Tänään pidetyssä lehdistötilaisuudessa kerrottiin, että australialais-englantilainen Pendulum (DJ SET) saapuu Vauhtiajojen juhlavuoden avauspäivän pääesiintyjäksi. Lisäksi uusiin kiinnityksiin lukeutuvat laulaja-lauluntekijä Tom Odell, joka nähdään Seinäjoella lauantaina 22. heinäkuuta. Odellin suosituin kappale Another Love on ollut pitkään yksi Suomen ja myös maailman kuunnelluimpia kappaleita.

Lisäksi yksi viikonlopun odotetuimmista uusista nimistä on myös irlantilainen, aikoinaan Boyzone-yhtyeestä tutuksi tullut poplaulaja ja maailmantähti Ronan Keating, joka on myynyt soolo urallaan yli 21 miljoonaa levyä.

 

Muita juhlavuoden lisäyksiä ovat The Darkness, Suzi Quatro, Basshunter, Apocalyptica, Hardcore Superstar, Blind Channel sekä Maustetytöt.

 

Vauhtiajojen 20-vuotisen taipaleen kunniaksi myös alue uudistuu suuremmaksi ja upeammaksi kuin koskaan. Yksi osa tulevan festivaalin henkeä muodostuu upeasta ravintolan tarjonnasta, josta vastaavat tuttujen tapahtuma toimijoiden lisäksi hyvä määrä kivijalkaravintoloita ympäri Suomen.

Lisäksi juhlavuoden tapahtumassa päästään maistelemaan useiden eri pienpanimoiden tuotteita sekä erilaisten viinimaahantuojien heidän omilla pisteillään. Juhlavuoden vetovoimasta kertoo jotain se, että kaikki myyntipaikat on varattu loppuun jo nyt. Voit katsoa kaikki tulevan tapahtuman ravintolapalveluiden tarjoajat tapahtuman nettisivuilta.

Tämän vuoden erikoisuutena paikan päällä pääsee nauttimaan myös Espoon Oma Panimon tekemästä Vauhtiajojen omasta 20-vuotisjuhla oluesta. 

"Olutta tullaan myymään myös Seinäjoen kaupoissa ja ravintoloissa", Keskinen lisää.

 

Tapahtuman kotimaisen artistikattauksen lista on komeaa luettavaa. Apocalyptican, Maustetyttöjen ja Blind Channelin ohella Vauhtiajoissa esiintyvät Samu Haber, J. Karjalainen, Popeda, BEHM, Gasellit, Olavi Uusivirta, Elastinen, Michael Monroe, Klamydia, Erin, Irina, Vesterinen Yhtyeineen, Teflon Brothers, Scandinavian Music Group ja Arttu Wiskari. 

Kaikki festivaalipäivät päättyvät isoon juhlavuoden ilotulitukseen.
 

Juhlavuoden tavoitteena on päästä yli 70 000 kävijään

 

Vauhtiajoihin oleellisesti kuuluva rataohjelma sekä motorshow'n ohjelma julkaistaan myöhemmin. Myös autotapahtuma tulee kasvamaan ja yllätyksiä kun on luvassa! 

 

"Juhlavuoden satsauksien myötä tavoitteemme on kokonaisuudessaan päästä yli 70 000 kävijään. Nämä satsaukset myöskin kertovat sen mihin suuntaan me alamme juhlavuoden jälkeen liikkua, mutta nämä isot satsaukset ovat ehdottomasti tehtävä", kertoo promoottori Kalle Keskinen.

 

 


Takaisin uutisiin
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä
Tietosuojakäytäntö ›